SMIT bedrijfsvloeren heeft jarenlange ervaring in vele verschillende branches. U kunt op deze pagina meer informatie vinden over vloerafwerkingen voor uw bedrijfsvoering. Natuurlijk geven wij u graag toelichting en advies. Voor referenties bij u in de buurt kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

De industrievloeren van SMIT vloersystemen zijn speciaal ontwikkeld om voor een lange tijd bescherming te bieden. Zo zijn onze industrievloeren onder andere bestand tegen extreme en intensieve belasting.

Voor restaurants en andere horecagelegenheden bieden wij een groot aantal mogelijkheden voor kunststofvloeren en minerale gietvloeren. Beide vloersoorten zijn uitermate geschikt voor uw horecazaak.

Een slagerijvloer van SMIT vloersystemen bestaat uit kunststof en is uitermate geschikt voor iedere slagerij. Bovendien bieden onze slagerijvloeren ontzettend veel voordelen ten opzichte van alternatieve vloerafwerkingen.

Samen met diverse bakkerijen hebben wij een vloer ontwikkeld die een volledige bescherming biedt tegen veelvoorkomende in een bakkerij. Deze bakkerijvloeren zijn zodanig ontwikkeld, dat ze bestand zijn tegen extreem hoge temperaturen.

In samenwerking met diverse winkeliers hebben wij winkelvloeren ontwikkeld die bestand zijn tegen intensief gebruik. Zo is iedere winkelvloer in hoge mate bestand tegen een aanzienlijke loopbelasting en tegen wandel- en winkelwagens.

De vloersystemen die wij hebben ontwikkeld voor parkeergarages zijn geschikt voor ieder parkeerdek. Deze parkeergaragevloeren zijn zeer flexibel, bestand tegen scheuren en volledig vloeistofdicht.

Als u op zoek bent naar een vloer voor uw werkplaats, dan bent u bij SMIT vloersystemen aan het juiste adres. Wij zijn in staat om een kunststof werkplaatsvloer te verzorgen die uitermate geschikt is voor diverse werkplaatsen.

Onze kunststofvloeren zijn hygiënisch, naadloos, vloeistofdicht en gemakkelijk te reinigen. Met name door deze eigenschappen zijn onze kunststof vloeren zeer geschikt voor gebruik in sanitaire ruimten.