acrylaatvloer antwerpenAcrylaatvloer Antwerpen

Als u op zoek bent naar een acrylaatvloer voor uw onderneming in Antwerpen bent u bij Smit Bedrijfsvloeren aan het juiste adres. Wij hebben namelijk al jaren ervaring met het aanbrengen van acrylaat troffelvloeren en gietvloeren.

Deze vloeren zijn geschikt voor vele toepassingen. Bijvoorbeeld keukens, winkels, maar ook voor zware industriële toepassingen en magazijnen. Acrylaat is een materiaal dat snel uithardt, waardoor wij deze vloeren vaak al binnen één dag of nacht kunnen aanleggen!

Acrylaatvloeren

Vloeren van acrylaat hebben veel gunstige eigenschappen. Zo zijn deze naadloos en waterdicht, waardoor ze zeer geschikt zijn voor ruimtes die goed hygiënisch gereinigd moeten kunnen worden zoals keukens en andere plekken waar met voedsel wordt gewerkt. Uiteraard zijn onze vloeren voor dit soort doeleinden HACCP gecertificeerd.

Acrylaatvloeren zijn ook zeer bestendig tegen zware belasting zoals heftrucks. Ook kunnen ze tegen de meeste chemicaliën en zijn ze slijtvast, waardoor ze jaren mee kunnen.

Een vloer van Acrylaat is uiteraard in vele kleuren leverbaar, eigenlijk is bijna iedere kleur mogelijk! Zo kunt u dus een vloer kiezen die bij de uitstraling van uw bedrijf past.

Wij kunnen acrylaatvloeren op veel ondergronden aanbrengen, waaronder beton en zelfs tegelvloeren. Het is wel van belang dat de vloer goed egaal is. Grote oneffenheden zullen namelijk zichtbaar blijven als deze niet van tevoren zijn weggewerkt. Uiteraard kunnen wij u hierin goed adviseren zodat het beste resultaat kan worden bereikt.

 

acrylaatvloer antwerpenAlternatieve vloersystemen

Acrylaat is uiteraard niet het enige materiaal dat kan worden gebruikt voor uw vloer, er zijn veel verschillende vloersystemen met elk hun eigen voor- en nadelen. Wij informeren u graag om ervoor te zorgen dat u een vloer krijgt die goed past bij uw toepassing.

Heeft u dus interesse in een acrylaatvloer voor uw bedrijf in of in de buurt van Antwerpen? Twijfel niet en laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden door het contactformulier hiernaast in te vullen of contact op te nemen via ons telefoonnummer. Wij staan u graag te woord en kunnen elke vloer een succes maken door onze jarenlange ervaring.

Referenties Acrylaatvloer Antwerpen

Velen in België en Nederland gingen u al voor! Wij hebben veel referenties voor Acrylaatvloer Antwerpen en andere projecten. Klik op de kaart om meer te zien.

Acrylaatvloer Antwerpen kaart