acrylaatvloer bruggeAcrylaatvloer Brugge

Als u op zoek bent naar een acrylaatvloer voor uw bedrijf in Brugge bent u bij Smit Bedrijfsvloeren aan het juiste adres. Wij hebben namelijk al jaren ervaring met het aanbrengen van acrylaat troffelvloeren en gietvloeren.

Deze vloeren zijn geschikt voor vele toepassingen. Bijvoorbeeld keukens, winkels, maar ook voor zware industriële toepassingen en magazijnen. Acrylaat is een materiaal dat snel uithardt, waardoor wij deze vloeren vaak al binnen één dag of nacht kunnen aanleggen!

Acrylaatvloeren

Vloeren van acrylaat hebben veel gunstige eigenschappen. Zo zijn deze naadloos en waterdicht, waardoor ze zeer geschikt zijn voor ruimtes die goed hygiënisch gereinigd moeten kunnen worden zoals keukens en andere plekken waar met voedsel wordt gewerkt. Uiteraard zijn onze vloeren voor dit soort doeleinden HACCP gecertificeerd.

Acrylaatvloeren zijn ook zeer bestendig tegen zware belasting zoals heftrucks. Ook kunnen ze tegen de meeste chemicaliën en zijn ze slijtvast, waardoor ze jaren mee kunnen.

Uiteraard moet een vloer goed in uw bedrijf passen. Door de uitgebreide keuzemogelijkheden wat betreft kleur en materiaal is dit altijd mogelijk. Of u nou een zakelijke grijze vloer wil of een opvallende kleur met belijning, bijna alles is mogelijk!

Wij kunnen acrylaatvloeren op veel ondergronden aanbrengen, waaronder ook tegelvloeren. Het is wel van belang dat de vloer goed egaal wordt gemaakt voordat het acrylaat wordt aangebracht. Grote oneffenheden zullen namelijk zichtbaar blijven als deze niet van tevoren zijn weggewerkt. Uiteraard kunnen wij u hierin goed adviseren zodat het beste resultaat kan worden bereikt.

 

Industrievloer Acrylaat BruggeAlternatieve vloersystemen

Acrylaat is uiteraard niet het enige materiaal dat kan worden gebruikt voor uw vloer, er zijn veel verschillende vloersystemen met elk hun eigen voor- en nadelen. Wij adviseren u graag in het vinden van de ideale vloer voor uw bedrijf.

Heeft u dus interesse in een acrylaatvloer voor uw bedrijf in of in de buurt van Brussel? Twijfel niet en laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden door het contactformulier hiernaast in te vullen of contact op te nemen via ons telefoonnummer. Wij staan u graag te woord en kunnen elke vloer een succes maken door onze jarenlange ervaring.

Referenties Acrylaatvloer Brugge

Velen in België en Nederland gingen u al voor! Wij hebben veel referenties voor Acrylaatvloer Brugge en andere projecten. Klik op de kaart om meer te zien.