epoxyvloer antwerpenEpoxyvloer Antwerpen

Bent u op zoek naar een epoxyvloer voor uw bedrijf in Antwerpen? Bij Smit Bedrijfsvloeren bent u aan het juiste adres! Wij hebben al jaren ervaring in het maken van kunststof gietvloeren voor bedrijven in allerlei branches. Wij kunnen u dus goed adviseren over het type vloersysteem dat geschikt is voor uw bedrijf, of u nou een bakkerij heeft of een magazijn waar zware heftrucks rijden. Wij kunnen een vloer maken die volledig aan uw eisen voldoet en deze zelfs overtreft!

Epoxyvloeren

Epoxyvloeren zijn gemaakt van kunsthars en zijn in alle kleuren leverbaar, ze zijn zeer slijtvast en kunnen zwaar belast worden. Meestal wordt dit materiaal toegepast als een coating om een bestaande betonnen vloer af te werken. Dit zorgt dat de vloer sterk is en bestendig tegen water en chemicaliën. Ook geeft het u de mogelijkheid tot het kiezen van een gewenste kleur en het aanbrengen van belijning en pictogrammen.

Epoxyvloeren kunnen bijvoorbeeld voor gebruik in een vochtige omgeving of buiten worden ingestrooid met een antislipkorrel. Dit zorgt ervoor dat uw vloer veiliger is om op te werken.

Het is voor een coating wel zeer belangrijk dat de ondergrond goed egaal is en dat deze wordt voorbehandeld met een primerlaag. Dit zorgt voor een mooi glad resultaat. Afhankelijk van de ondergrond kan het zijn dat een ander vloersysteem geschikter is voor uw situatie, bijvoorbeeld een iets dikkere troffelvloer.

Wij kunnen om uw bedrijf zo min mogelijk te verhinderen binnen één dag een vloer maken. Deze is meteen volledig belastbaar, waardoor u snel weer aan de slag kunt!

epoxyvloer antwerpenAlternatieve vloersystemen

Er zijn veel verschillende vloersystemen met elk hun eigen voor- en nadelen. Wij adviseren u graag in het vinden van de ideale vloer voor uw bedrijf. Dit kan een epoxycoating worden, maar ook een PU gietvloer of een DuraQuartz troffelvloer.

Heeft u dus interesse in een epoxyvloer in voor uw bedrijf in of in de buurt van Antwerpen? Twijfel niet en laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden door het contactformulier hiernaast in te vullen of contact op te nemen via ons telefoonnummer. Wij staan u graag te woord en kunnen elke vloer een succes maken door onze jarenlange ervaring.

Referenties Epoxyvloer Antwerpen

Velen in België en Nederland gingen u al voor! Wij hebben vele referenties voor Epoxyvloer Antwerpen en andere projecten. Klik op de kaart om meer te zien.