epoxyvloer mechelenEpoxyvloer Mechelen

Bent u op zoek naar een epoxyvloer voor uw bedrijf in Mechelen? Bij Smit Bedrijfsvloeren kunt u vertrouwen op onze jarenlange ervaring met het maken van epoxy giet- en coatingvloeren. Wij kunnen u goed informeren over het type vloersysteem dat geschikt is voor uw bedrijf, of u nou een bakkerij heeft of een magazijn waar zware heftrucks rijden. Wij kunnen een vloer maken die volledig aan uw eisen voldoet en deze zelfs overtreft!

Epoxyvloeren

Epoxyvloeren zijn gemaakt van kunsthars en zijn in alle kleuren leverbaar, ze zijn zeer slijtvast en kunnen zwaar belast worden. Meestal wordt dit materiaal toegepast als een coating om een bestaande betonnen vloer af te werken. Dit zorgt dat de vloer sterk is en bestendig tegen water en chemicaliën. Ook geeft het u de mogelijkheid tot het kiezen van een gewenste kleur en het aanbrengen van belijning en pictogrammen.

Epoxyvloeren kunnen bijvoorbeeld voor gebruik in een vochtige omgeving of buiten worden ingestrooid met een antislipkorrel. Dit zorgt ervoor dat uw vloer veiliger is om op te werken.

Het is voor een coating wel zeer belangrijk dat de ondergrond goed egaal is en dat deze wordt voorbehandeld met een primerlaag. Dit zorgt voor een mooi glad resultaat. Afhankelijk van de ondergrond kan het zijn dat een ander vloersysteem geschikter is voor uw situatie, bijvoorbeeld een iets dikkere troffelvloer.

Alternatieve vloersystemen

Er zijn veel verschillende vloersystemen die ieder geschikt zijn voor hun eigen toepassing. Het is dus belangrijk u hierover goed te informeren zodat u de optimale vloer voor uw bedrijf in Mechelen krijgt. Kijk gerust eens naar de verschillende vloersystemen die wij op onze website beschrijven en twijfel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of een offerteaanvraag! Wij staan u altijd graag te woord.

Referenties Epoxyvloer Brussel

Velen in België en Nederland gingen u al voor! Wij hebben veel referenties voor Epoxyvloer Brussel en andere projecten. Klik op de kaart om meer te zien.

Epoxyvloer Mechelen kaart