gietvloer antwerpenGietvloer Antwerpen

Bent u op zoek naar een gietvloer voor uw bedrijf in Antwerpen? Bij Smit Bedrijfsvloeren bent u aan het juiste adres! Wij hebben al jaren ervaring in het maken van kunststof gietvloeren voor bedrijven in allerlei branches. Wij kunnen u dus goed adviseren over het type vloersysteem dat geschikt is voor uw bedrijf, of u nou een winkel heeft of een magazijn waar zware heftrucks rijden. Wij kunnen een vloer maken die volledig aan uw eisen voldoet en deze zelfs overtreft!

Het is ook mogelijk om binnen één dag een vloer te maken, zodat u zo weinig mogelijk hinder ondervindt van de werkzaamheden.

Gietvloeren

Gietvloeren zijn vloeren van kunststof die gemaakt worden door een vloeibare laag aan te brengen, ze hebben als voordeel dat ze naadloos zijn en in vele kleuren te krijgen zijn. Ook zijn gietvloeren waterdicht en zeer slijtvast.

Voor vele toepassingen zijn gietvloeren ideaal, denk bijvoorbeeld aan keukenvloeren, waar hygiëne heel belangrijk is, of winkels, waar u behoefte heeft aan een mooie vloer die dagelijks door velen kan worden belopen zonder dat deze minder mooi wordt.

Ook in de industrie bieden gietvloeren een uitkomst, ze zijn namelijk zeer sterk en er kan duurzame belijning op worden aangebracht. Ook het makkelijke onderhoud komt hier weer van pas.

 

gietvloer AntwerpenVerschillende vloersystemen

Er zijn veel verschillende vloersystemen met elk hun eigen voor- en nadelen. Wij adviseren u graag in het vinden van de ideale vloer voor uw bedrijf. Dit kan een epoxycoating worden, maar bijvoorbeeld ook een PU gietvloer of een DuraQuartz troffelvloer.

Heeft u dus interesse in een epoxyvloer in voor uw bedrijf in of in de buurt van Antwerpen? Twijfel niet en laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden door het contactformulier hiernaast in te vullen of contact op te nemen via ons telefoonnummer. Wij staan u graag te woord en kunnen elke vloer een succes maken door onze jarenlange ervaring.

Referenties Gietvloer Antwerpen

Velen in België en Nederland gingen u al voor! Wij hebben veel referenties voor Gietvloer Antwerpen en andere projecten. Klik op de kaart om meer te zien.

Gietvloer in antwerpen