Gietvloer BruggeGietvloer Brugge

Smit Bedrijfsvloeren maakt al jaren gietvloeren voor veel verschillende toepassingen. Van strakke winkelvloeren tot supersterke vloeren voor fabrieken. Wij kunnen voor iedere situatie de perfecte vloer maken!

Bovendien kost een nieuwe vloer uw bedrijf niet teveel kostbare tijd. Wij kunnen namelijk een vloer binnen één dag maken, eventueel zelfs ’s nachts!

Gietvloeren

Gietvloeren zijn vloeren van kunststof die gemaakt worden door een vloeibare laag aan te brengen, ze hebben als voordeel dat ze naadloos zijn en in vele kleuren te krijgen zijn. Ook zijn gietvloeren waterdicht en zeer slijtvast.

Voor vele toepassingen zijn gietvloeren ideaal, denk bijvoorbeeld aan keukenvloeren, waar hygiëne heel belangrijk is, of winkels, waar u behoefte heeft aan een mooie vloer die dagelijks door velen kan worden belopen zonder dat deze minder mooi wordt. Voor keukenvloeren en dergelijke kunnen wij uiteraard ook de juiste (HACCP) certificatie verzorgen.

Ook in de industrie bieden gietvloeren een uitkomst, ze zijn namelijk zeer sterk en er kan duurzame belijning op worden aangebracht. Ook het makkelijke onderhoud komt hier weer van pas.

 

gietvloer BruggeVerschillende vloersystemen

Er zijn veel verschillende vloersystemen met elk hun eigen voor- en nadelen. Wij adviseren u graag in het vinden van de ideale vloer voor uw bedrijf. Dit kan een epoxycoating worden, maar bijvoorbeeld ook een PU gietvloer of een DuraQuartz troffelvloer.

Heeft u dus interesse in een epoxyvloer voor uw bedrijf in of in de buurt van Brugge? Twijfel niet en laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden door het contactformulier hiernaast in te vullen of contact op te nemen via ons telefoonnummer. Wij staan u graag te woord en kunnen elke vloer een succes maken door onze jarenlange ervaring.

Referenties Gietvloer Brugge

Velen in België en Nederland gingen u al voor! Wij hebben veel referenties voor Gietvloer Brugge en andere projecten. Klik op de kaart om meer te zien.

Gietvloer Brugge referenties