gietvloer brussel kantoorGietvloer Brussel

Bent u op zoek naar een gietvloer voor uw bedrijf in Brussel? Bij Smit Bedrijfsvloeren bent u aan het juiste adres! Wij hebben al jaren ervaring in het maken van kunststof gietvloeren voor bedrijven in allerlei branches. Door deze ervaring kunnen wij u goed adviseren over het type vloersysteem dat geschikt is voor uw bedrijf, of u nou een winkel heeft of een magazijn waar zware heftrucks rijden. Wij kunnen een vloer maken die perfect aan uw eisen voldoet en deze zelfs overtreft!

Gietvloeren

Gietvloeren zijn vloeren van kunststof die gemaakt worden door een vloeibare laag aan te brengen op de ondergrond, ze hebben als voordeel dat ze naadloos zijn en in vele kleuren te krijgen zijn. Ook zijn gietvloeren waterdicht en zeer slijtvast.

Voor vele toepassingen zijn gietvloeren ideaal, denk bijvoorbeeld aan keukenvloeren, waar hygiëne heel belangrijk is, of winkels, waar u behoefte heeft aan een mooie vloer die dagelijks door velen kan worden belopen zonder dat deze minder mooi wordt.

Ook in de industrie bieden gietvloeren een uitkomst, ze zijn namelijk zeer sterk en er kan duurzame belijning op worden aangebracht. Ook het makkelijke onderhoud komt hier weer van pas.

Voor de veiligheid is het ook mogelijk om de vloer met antislipkorrels in te strooien. Dit maakt de vloer ook veilig als er water op ligt. Er zijn uiteraard verschillende niveaus van antislip mogelijk.

Wij kunnen een vloer in één dag maken (afhankelijk van het type vloer). Dit zorgt ervoor dat uw bedrijf binnen no time weer kan draaien, waardoor u zo min mogelijk hinder ondervindt van het aanleggen van een nieuwe vloer. De vloeren zijn bijna direct na het maken al volledig belastbaar.

 

gietvloer brusselVloersystemen

Er zijn veel verschillende vloersystemen met elk hun eigen voor- en nadelen. Wij adviseren u graag in het vinden van de ideale vloer voor uw bedrijf. Dit kan een epoxycoating worden, maar bijvoorbeeld ook een PU gietvloer of een DuraQuartz troffelvloer.

Heeft u dus interesse in een epoxyvloer in voor uw bedrijf in of in de buurt van Brussel? Twijfel niet en laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden door het contactformulier hiernaast in te vullen of contact op te nemen via ons telefoonnummer. Wij staan u graag te woord en kunnen elke vloer een succes maken door onze jarenlange ervaring.

Referenties Gietvloer Brussel

Velen in België en Nederland gingen u al voor! Wij hebben veel referenties voor Gietvloer Luik en andere projecten. Klik op de kaart om meer te zien.

Gietvloer Brussel kaart