gietvloer LeuvenGietvloer Leuven

Voor een gietvloer in of in de buurt van Luik hoeft u niet verder te zoeken dan Smit Bedrijfsvloeren. Door onze jarenlange ervaring met het toepassen van verschillende vloersystemen bij talloze bedrijven bent u ervan verzekerd dat wij ook voor u de ideale vloer kunnen maken.

Of het nou een gietvloer voor een hip café is of voor een fabriekshal waar zware voertuigen rijden, wij kunnen altijd een vloer maken die het aankan!

Gietvloeren

Gietvloeren zijn vloeren van kunststof die gemaakt worden door een vloeibare laag aan te brengen, ze hebben als voordeel dat ze naadloos zijn en in vele kleuren te krijgen zijn. Ook zijn gietvloeren waterdicht en zeer slijtvast.

Voor vele toepassingen zijn gietvloeren ideaal, denk bijvoorbeeld aan keukenvloeren, waar hygiëne heel belangrijk is, of winkels, waar u behoefte heeft aan een mooie vloer die dagelijks door velen kan worden belopen zonder dat deze minder mooi wordt. Onze vloeren kunnen o.a. HACCP en halal gecertificeerd worden.

Ook in de industrie bieden gietvloeren een uitkomst, ze zijn namelijk zeer sterk en er kan duurzame belijning op worden aangebracht. Ook het makkelijke onderhoud komt hier weer van pas.

 

Gietvloer Acrylaat LeuvenVerschillende vloersystemen

Er zijn veel verschillende vloersystemen met elk hun eigen voor- en nadelen. Wij adviseren u graag in het vinden van de ideale vloer voor uw bedrijf. Dit kan een epoxycoating worden, maar bijvoorbeeld ook een PU gietvloer of een DuraQuartz acrylaatvloer.

Heeft u dus interesse in een epoxyvloer voor uw bedrijf in of in de buurt van Leuven? Twijfel niet en laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden door het contactformulier hiernaast in te vullen of contact op te nemen via ons telefoonnummer. Wij staan u graag te woord en kunnen elke vloer een succes maken door onze jarenlange ervaring.

Referenties Gietvloer Leuven

Velen in België en Nederland gingen u al voor! Wij hebben veel referenties voor Gietvloer Leuven en andere projecten. Klik op de kaart om meer te zien.

Gietvloer Leuven kaart