industrievloer gentIndustrievloer Gent

Als u een nieuwe industrievloer nodig heeft voor uw bedrijf in of in de omgeving van Gent zit u bij Smit Bedrijfsvloeren goed!

Wij hebben al jaren ervaring in het maken van kunststof gietvloeren voor vele industriële bedrijven. Wij kunnen u dus goed adviseren over het type vloersysteem dat geschikt is voor uw bedrijf, of het nou gaat om een magazijn of een fabriek in de voedingsindustrie. Wij kunnen een vloer maken die volledig aan uw eisen voldoet en deze zelfs overtreft!

Industrievloeren

Een industrievloer kan worden gemaakt van verschillende materialen. Voor de meeste toepassingen wordt echter ons DuraQuartz acrylaat vloersysteem gebruikt. Wij passen dit systeem al jaren toe in verschillende industrieën en het heeft zich bewezen als een zeer veelzijdig en sterk vloersysteem.

Ook kan dit systeem vaak al binnen één dag worden aangelegd. Het is 2 uur na het plaatsen al volledig belastbaar, waardoor u dus snel weer aan het werk kan! Wij kunnen zelfs ’s nachts of in weekenden werken als dat nodig is.

Verder zijn deze vloeren zeer goed bestendig tegen water en chemicaliën. Voor de veiligheid is het ook gebruikelijk om deze vloeren met een bepaalde hoeveelheid antislipkorrels te maken, afhankelijk van het gebruik. Dit verbetert de veiligheid van u en uw werknemers.

industrievloer gent

Vloersystemen

Er zijn veel verschillende vloersystemen met elk hun eigen voor- en nadelen. Wij adviseren u graag in het vinden van de ideale vloer voor uw bedrijf. Dit kan een DuraQuartz troffelvloer worden, maar ook een PU gietvloer of een epoxycoating.

Heeft u dus interesse in een sterke en duurzame industrievloer voor uw bedrijf in of in de buurt van Gent? Twijfel niet en laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden door het contactformulier hiernaast in te vullen of contact op te nemen via ons telefoonnummer. Wij staan u graag te woord en kunnen elke vloer een succes maken door onze jarenlange ervaring.

Referenties Industrievloer Gent

Velen in België en Nederland gingen u al voor! Wij hebben veel referenties voor industrievloer Gent en andere projecten. Klik op de kaart om meer te zien.