industrievloer leuvenIndustrievloer Leuven

Bent u op zoek naar een industrievloer voor uw bedrijf in Leuven? Bij Smit Bedrijfsvloeren bent u aan het juiste adres! Wij hebben al jaren ervaring in het maken van kunststof gietvloeren voor vele industriële bedrijven. Dit zorgt ervoor dat wij u goed kunnen adviseren over het type vloersysteem dat geschikt is voor uw bedrijf, of het nou gaat om een magazijn of een fabriek in de voedingsindustrie. Wij kunnen een vloer maken die volledig aan uw eisen voldoet en deze zelfs overtreft!

Industrievloeren

Een industrievloer kan worden gemaakt van verschillende materialen. Voor de meeste toepassingen wordt echter ons DuraQuartz acrylaat vloersysteem gebruikt. Wij passen dit systeem al jaren toe in verschillende industrieën en het heeft zich bewezen als een zeer veelzijdig en sterk vloersysteem.

Ook kan dit systeem vaak al binnen één dag worden aangelegd. Het is 2 uur na het plaatsen al volledig belastbaar, waardoor u dus snel weer aan het werk kan! Zelfs ’s nachts of in weekenden kunnen wij vloeren maken zodat uw bedrijf zo min mogelijk tijd verliest.

Verder zijn deze vloeren zeer goed bestendig tegen water en chemicaliën. Voor de veiligheid is het ook gebruikelijk om deze vloeren met een bepaalde hoeveelheid antislipkorrels te maken, afhankelijk van het gebruik.

industrievloer leuven

Vloersystemen

Er zijn veel verschillende vloersystemen met elk hun eigen voor- en nadelen. Wij adviseren u graag in het vinden van de ideale vloer voor uw bedrijf. Dit kan een DuraQuartz troffelvloer worden, maar ook een PU gietvloer of een epoxycoating.

Heeft u dus interesse in een stevige industrievloer voor uw bedrijf in of in de buurt van Leuven? Twijfel niet en laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden door het contactformulier hiernaast in te vullen of contact op te nemen via ons telefoonnummer. Wij staan u graag te woord en kunnen elke vloer een succes maken door onze jarenlange ervaring.

Referenties Industrievloer Leuven

Velen in België en Nederland gingen u al voor! Wij hebben veel referenties voor industrievloer Leuven en andere projecten. Klik op de kaart om meer te zien.

Industrievloer Leuven kaart