Uw bedrijfsvloer weer tip top in orde

Heeft u een bedrijf in Aalst en bent u op zoek naar een betere bedrijfsvloer aangelegd door een echte expert die een uitermate geschikt alternatief biedt voor kunstharsvloeren en betonvloeren? Neem dan contact op met SMIT bedrijfsvloeren. Wij leggen desgewenst een prachtige en slijtvaste epoxy vloer aan voor uw bedrijf in Aalst van top klasse en kunnen passende oplossingen bieden als u op zoek bent naar kunstharsvloeren, zoals een PU vloer of coatingvloeren.

Een onvervalste bedrijfsvloer specialist

SMIT bedrijfsvloeren is een echte specialist in het verzorgen van de beste bedrijfsvloeren. Wij doen dit werk al jaren en zijn tevens in Aalst actief om de beste vloeren aan te leggen. Wij zijn echte specialisten in het aanleggen van epoxyvloeren, maar ook talloze andere industrievloeren die wij op maat kunnen afwerken om de vloer optimaal geschikt te maken voor uw bedrijf in Aalst.

Gietvloeren van kunsthars

Kunstharsvloeren staan bekend om de vele mogelijkheden die ze bieden. Een epoxy vloer is bijzonder slijtvast en kan in vele kleuren geleverd worden. Deze vloeren zijn doorgaans snel aan te leggen en kunnen ook vrij snel maximaal belast worden.

Betrouwbare vloeren

Wij leggen ook woonbeton vloeren in Aalst aan. Deze beton vloeren zijn niet zomaar vloeren waarbij er beton wordt gegoten op de vloer. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor slijtvaste acrylaatvloeren die wij eenvoudig bij u plaatsen.

Aalst

Maak een afspraak met ons voor een bezoek

Wilt u meer weten over SMIT bedrijfsvloeren? Laat ons dan bij u langskomen in Aalst om u uit te kunnen leggen wat wij allemaal kunnen. Wij leggen de epoxyvloer of de PU vloer aan in uw bedrijf van uw keuze. Wij kunnen u tevens de voor- en nadelen uitleggen van alle mogelijke vloersystemen.