Altijd een passende oplossing voor uw bedrijfsvloer

Heeft u een bedrijf in Aalter en bent u op zoek naar een specialist dat een perfecte bedrijfsvloer kan aanleggen die geheel is afgestemd op uw bedrijfswerkzaamheden? Neem dan contact op met SMIT bedrijfsvloeren. Wij leggen de vloer in uw bedrijf in Aalter aan voor u die u wilt hebben en werken deze perfect af. Wij bieden geschikte oplossingen voor vloeren van epoxyvloeren, coatingvloeren en diverse andere kunstharsvloeren, zoals een PU vloer.

Een bedrijfsvloer expert

SMIT bedrijfsvloeren is niet de eerste de beste op het gebied van bedrijfsvloeren. Het is ons dagelijks werk om bij bedrijven de vloer aan te leggen die geheel voldoet aan de eisen van de werkzaamheden van het bedrijf.

Top kwaliteit vloeren

Wij leggen met regelmaat top klasse industrievloeren aan in allerlei soorten en maten. Deze vloeren blinken uit in gebruiksgemak en hoge slijtvastheid.  Laat uw bedrijfsvloer in Aalter door ons voorzien van een perfecte acrylaatvloer en u bent jarenlang zeker van een vloer die blijft voldoen aan uw eisen.

Aalter

De beste vloeren van kunsthars

SMIT bedrijfsvloeren legt ook top klasse kunstharsvloeren aan. Met een epoxy vloer van ons krijgt u een vloer in uw bedrijf in Aalter met grote slijtvastheid die gemakkelijk schoon te houden is. Deze vloeren kunnen in elke RAL kleur geleverd worden.

Neem contact op voor een bezoek

Wij komen graag bij u langs in Aalter om u uit te leggen wat wij allemaal kunnen. Bent u op zoek naar de beste gietvloeren van gepolierd beton of bent u op zoek naar een bedrijf die de beste kunstharsvloeren aan kan leggen? Dan komen wij graag bi u langs in Aalter om u de voordelen van deze vloeren uit te leggen.