Uw bedrijf een nieuwe vloer van top klasse

Heeft u een bedrijf in Brussel en zoekt u een expert die een top klasse vloer aan kan leggen? Neem dan contact op met SMIT bedrijfsvloeren. Wij bieden een hoogwaardig alternatief als u op zoek bent naar betonvloeren, epoxyvloeren en andere kunstharsvloeren. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor meer informatie over slijtvaste acrylaatvloeren.

Een echte bedrijfsvloer expert

SMIT vloersystemen is niet de eerste de beste op het gebied van bedrijfsvloeren. Wij leggen al vele jaren vloeren aan voor bedrijven en zijn daarin een echte specialist geworden. Wij leveren speciale vloeren die volledig afgestemd zijn op het bedrijf waar de vloer gelegd wordt. Wij kunnen de vloeren ook afwerken op maat zodat de vloer optimaal is afgestemd op de werkzaamheden van het bedrijf.

Vloeren van kunsthars

Wij leveren u een passende oplossing op het gebied van kunsthars vloeren zoals een epoxy vloer of een PU vloer. Deze vloeren zijn slijtvast en kunnen in elke kleur geleverd worden. Deze gietvloeren zijn vrij snel aan te leggen en kunnen al snel maximaal belast worden. Bent u op zoek naar een slijtvastse kunstharsvloer voor uw bedrijf in Brussel? Dan kunnen wij u ongetwijfeld van dienst zijn.

Kwaliteitsvloeren

SMIT bedrijfsvloeren biedt allerlei verschillende vloeren voor uw school, bedrijf of winkel. Zoals kleurrijke coatingvloeren die uit 1 of 2 componenten kan bestaan. Onze vloeren zijn slijtvast en kunnen ook als woonbeton gebruikt worden, dat we verzorgen. Wij hebben al jaren ervaren en vloeren leggen is een klus die wij zeer regelmatig uitvoeren in Brussel, zodat u er zeker van kunt zijn dat u de allerbeste vloer krijgt van ons wanneer u deze door ons laat aanleggen in uw eigen bedrijf of woning in Brussel.

MINOLTA DIGITAL CAMERA

Maak een afspraak met ons

Wilt u meer weten over SMIT bedrijfsvloeren? Maak dan een afspraak om ons langs te laten komen in Brussel. Wij kunnen u dan aangeven welke industrievloeren het beste geschikt zijn voor uw bedrijf in Brussel en u krijgt dan van ons een geheel vrijblijvende offerte.