De beste vloersystemen voor uw bedrijf

Heeft u een bedrijf in Genk en bent u op zoek naar een echte specialist om de vloer van uw wens aan te leggen in uw bedrijf in Genk? Neem dan contact op met SMIT bedrijfsvloeren voor de beste alternatieven en oplossingen op het gebied van gietvloeren zoals kunstharsvloeren en coatingvloeren.

Specialist in bedrijfsvloeren

SMIT bedrijfsvloeren is niet zomaar een bedrijf dat vloeren aanlegt. Bedrijfsvloeren aanleggen is ons vak dat we ook graag aan onze klanten in Genk aanbieden. We hebben in al die jaren dat we actief zijn een schat aan ervaring opgedaan die we graag willen aanbieden aan onze klanten. Vloeren leggen is ons dagelijks werk en onze vloersystemen zijn echte uitblinkers die vele jaren met gemak zullen doorstaan.

Betonvloeren van topklasse

Onze vloeren zijn uitermate geschikt voor een bedrijfsvloer maar misstaan ook niet in uw kantoren van uw bedrijf in Genk. Voor iedere omgeving bieden wij passende oplossing.

Genk

Slijtvaste vloeren van hoge kwaliteit

Wij zijn ook experts in het aanleggen van vloeren van epoxyvloeren. Een epoxyvloer heeft nogal wat voordelen waarvan vooral de slijtvastheid een hele belangrijke is. Wij kunnen deze vloeren tevens leveren in vrijwel elke gewenste kleur.

Neem contact met ons op voor een afspraak

Bent u op zoek naar acrylaatvloeren of andere industrievloeren voor uw bedrijf in Genk? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend bezoek door ons aan uw bedrijf in Genk. Wij kunnen u dan de mogelijkheden en alternatieven uitleggen van betonvloeren, kunstharsvloeren en talloze andere vloeren. Met onze vloersystemen bent u verzekerd van topklasse en van u een slijtvaste voer die gemakkelijk in onderhoud is en jarenlang meegaat.