Vloeren van topklasse voor een scherpe prijs

Bent u op zoek naar een bedrijf in Hasselt dat een bedrijfsvloer kan leveren van absolute topklasse voor de beste prijs? Neem dan contact op met SMIT bedrijfsvloeren. Wij bieden oplossingen en alternatieven voor betonvloeren en kunstharsvloeren, zoals een epoxy ondervloer van de allerbeste kwaliteit voor uw kantoor of bedrijfsruimte in Hasselt aan.

Uw adviseur voor de beste bedrijfsvloer

Wij zijn geen beginners in het aanleggen van bedrijfsvloeren. SMIT bedrijfsvloeren is een echte specialist in het aanleggen van verschillende vloersoorten. Wij u adviseren over beton gieten op de voor de vloer van uw bedrijf in Hasselt, maar we kunnen meer dan dat. Lees verder over de mogelijkheden of neem contact met ons op voor een afspraak in Hasselt.

De vloer afgestemd op uw bedrijf

Wanneer wij een vloer aanleggen dan maken we er ook echt wat van. Wij bieden een passende oplossing als u op zoek bent naar acrylaatvloeren of coatingvloeren. Zo stemmen wij een vloer altijd af op de omgeving en het gebruik.

Zo min mogelijk last tijdens de aanleg

SMIT bedrijfsvloeren is de echte specialist op het gebied van kunstharsvloeren zoals epoxyvloeren of een PU vloer. Deze vloeren zijn uitermate slijtvast en kunnen tegen een stootje. Deze industrievloeren zijn snel te betreden na het aanleggen waardoor u zo min mogelijk last heeft van bedrijfsstilstand binnen uw bedrijf.

Hasselt

Maak contact met ons voor een afspraak

Wij komen graag bij u langs in Hasselt om de mogelijkheden door te nemen met u. Wij kunnen u met onze ervaring snel adviseren voor de meest geschikte vloer voor uw zaak in Hasselt. Wij weten of een epoxy vloer of een PU vloer het meest geschikt is voor uw bedrijf en kunnen tevens voorstellen doen voor andere vloeren van top klasse.