Een hoogwaardige vloer voor uw bedrijf

Bent u op zoek naar een bedrijf dat de vloer kan aanleggen in uw nieuwe bedrijf in Limburg van uw keuze? Neem dan contact op met SMIT bedrijfsvloeren. Wij leggen diverse industrievloeren aan die een zeer geschikt alternatief bieden voor betonvloeren van epoxyvloeren, PVC en een PU vloer. Wij zijn al vele jaren actief en leveren onze diensten graag aan uw zaak in Limburg om u te voorzien van een perfecte vloer voor uw bedrijfshal of kantoor.

De expert in bedrijfsvloeren

SMIT bedrijfsvloeren is niet zomaar een bedrijf dat vloeren aanlegt in Limburg. Wij zijn de expert in het aanleggen van de beste bedrijfsvloeren die er te krijgen zijn.

Onze vakmensen doen dit werk dagelijks en zorgen er elke keer weer voor dat de vloer aangelegd door ons optimaal in orde is. Wij zijn specialisten in het aanleggen van allerlei verschillende vloersystemen en hebben altijd een passende oplossing voor een vloer in uw werkomgeving. Zo kunnen we o.a. eenvoudig en snel coatingvloeren en acrylaatvloeren voor u verzorgen

Limburg

Verschillende kunsthars vloeren

Wij zijn ook de specialist in het aanleggen van kunstharsvloeren zoals epoxyvloeren of een PU vloer. Met een epoxy vloer krijgt u een vloer die bestand is tegen een stootje en een grote slijtvastheid heeft. Deze vloeren zijn snel aan te leggen en zijn na het aanleggen snel te betreden zodat de stilstand in uw bedrijf minimaal zal zijn.

Maak contact met ons voor een offerte

Zoekt u een bedrijf dat de vloer kan leveren naar uw wens in uw eigen zaak in Limburg? Neem dan contact op met SMIT bedrijfsvloeren  voor een afspraak. Wij komen graag bij u langs in Limburg om u een offerte te geven voor een hoogwaardige vloer die volledig wordt afgestemd op uw bedrijf.