Een vloer die optimaal is afgestemd op uw bedrijf

Heeft u een bedrijf in Lommel en heeft u een nieuwe slijtvaste vloer nodig die optimaal is afgestemd op de werkzaamheden binnen uw bedrijf? Dan is SMIT bedrijfsvloeren de expert die dit kan verzorgen voor u. Wij leveren een uitermate geschikt alternatief als u op zoek bent naar betonvloeren of kunstharsvloeren. Wij verzorgen vloeren in verschillende soorten, garanderen top kwaliteit en duurzaamheid voor de vloer voor uw bedrijf in Lommel. Wij kunnen diverse vloeren afwerken naar uw wens, zodat u er zeker van bent dat u de vloer heeft die helemaal past bij uw bedrijf. Denk hierbij aan o.a. coatingvloeren, acrylaatvloeren en andere industrievloeren.

Een topper met jarenlange ervaring

SMIT bedrijfsvloeren is niet de eerste de beste die verschillende soorten vloersystemen levert en aanbrengt. Vloeren leggen is ons dagelijks werk en we komen dat ook graag in uw bedrijf in Lommel doen. Wij kunnen een vloer aanleggen in uw bedrijf die slijtvast is en is voorzien van de kleur van uw keuze.

Duurzaam en gebruiksvriendelijk

Wij leggen epoxyvloeren aan die uitblinken in hun duurzaamheid en gebruiksgemak. Deze gietvloeren zijn gemakkelijk schoon te maken en kunnen in elke RAL kleur aangelegd worden. Wij bieden u hoge kwaliteit bedrijfsvloeren die gemakkelijk te onderhouden zijn en jaren meegaan.

Voor een kantoor en bedrijfshal

Wij verzorgen vloeren die uitermate geschikt zijn voor een bedrijfshal, maar die ook bruikbaar zijn voor een kantoor. Vrijwel al onze vloeren zijn gemakkelijk in onderhoud en zijn slijtvast voor uw bedrijf in Lommel.

horeca2

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek

Wij komen graag bij u langs in Lommel om samen met u de mogelijkheden door te nemen van onze vloeren. Wij kunnen u de beste prijs geven voor een PU vloer of een epoxyvloer en garanderen u dat u met een vloer van ons duurzaamheid krijgt voor de vloer van uw bedrijf in Lommel.