Duurzame bedrijfsvloeren van top klasse

Bent u op zoek naar een bedrijf dat de beste bedrijfsvloer kan leveren voor uw bedrijf in Maasmechelen? Dan bent u bij SMIT bedrijfsvloeren aan het juiste adres. Wij leveren diverse vloeren die een geschikt alternatief bieden voor epoxyvloeren, coatingvloeren, acrylaatvloeren en diverse andere kunstharsvloeren. Wij garanderen duurzaamheid voor de scherpste prijs en kunnen diverse vloersystemen tevens geheel op maat afwerken.

Ervaring in bedrijfsvloeren

SMIT bedrijfsvloeren is het bedrijf met een schat aan ervaring om voor uw bedrijf in Maasmechelen de vloer aan te leggen die optimaal is afgestemd op de werkzaamheden binnen het bedrijf. Wij kunnen u adviseren in beton gieten op uw vloer maar ook een PU vloer aanleggen die jarenlang meegaat. Wij komen graag bij u langs in Maasmechelen om de mogelijkheden door te nemen.

Wij voldoen altijd aan uw eisen

Wij kunnen hoogwaardige industrievloeren leveren voor uw bedrijf in Maasmechelen waarmee u een puike uitstraling krijgt en een vloer die jarenlang mee zal gaan. Deze vloeren zijn ook geschikt voor kantoren, maar wij bieden ook vloersystemen die uitermate geschikt zijn voor werkruimtes en fabriekshallen. Met een vloersysteem van ons bent u er altijd zeker van dat deze zal voldoen aan de eisen die u gesteld heeft voor de vloer.

Vloeren van kunsthars

Wilt u liever kiezen voor een vloer van kunsthars? Dat kan. Wij leggen gietvloeren van kunsthars zoals epoxyvloeren aan die van top kwaliteit zijn. Met een epoxy vloer van ons bent u zeker van de beste vloer die duurzaamheid en slijtvastheid garandeert.

Neem contact met ons op

SMIT bedrijfsvloeren komt graag langs bij u in Maasmechelen om de mogelijkheden door te nemen en een voorstel te doen. Wij van SMIT bedrijfsvloeren kunnen u met onze ervaring snel aangeven welke vloer het meest geschikt is voor uw bedrijf in Maasmechelen en wij geven in dat geval een scherpe offerte voor de beste vloer van uw keuze.

Maasmechelen