Uw bedrijfsvloer tip top in orde

Heeft de vloer van uw bedrijf in Mechelen een nieuwe toplaag nodig? Of heeft u een nieuwe zaak in Mechelen geopend en zoekt u de beste vloer die geheel is afgestemd op de werkzaamheden in uw eigen bedrijf? Dan bent u bij SMIT bedrijfsvloeren aan het juiste adres. Wij leggen diverse kunstharsvloeren, maar bieden ook passende alternatieven als u zoekt naar betonvloeren. Daarnaast kunnen wij diverse vloersystemen zodanig afwerken dat deze helemaal voldoet aan de eisen die nodig zijn voor uw bedrijf. U kunt hierbij o.a. denken aan verschillende coatingvloeren en acrylaatvloeren.

De topper in bedrijfsvloeren

SMIT bedrijfsvloeren is niet zomaar een bedrijf die vloeren aanlegt. Bedrijfsvloeren zijn onze specialiteit. Wij leggen vaak vloeren aan in Mechelen en wij zijn elke keer weer in staat om de beste vloer voor het bedrijf aan te leggen. Wij leveren epoxyvloeren aan die de hoogste slijtvastheid hebben die u maar kunt wensen.

Vloeren in elke kleur

Wij zijn de experts in het aanleggen van kunstharsvloeren. Met een epoxyvloer van ons bent u verzekerd van een slijtvaste vloer die tegen een stootje kan.

Wilt u liever een PU vloer voor uw bedrijf in Mechelen? Geen probleem. Wij zorgen ervoor dat u de vloer krijgt die u wilt en die aan al uw eisen voldoet.

Mechelen

Offerte aanvragen

Zoekt u een expert die uw bedrijf in Mechelen kan voorzien van de beste gietvloeren zoals een epoxy vloer? Neem dan contact op met SMIT bedrijfsvloeren voor een geheel vrijblijvende offerte of meer informatie over onze industrievloeren. Wij komen graag bij u langs in Mechelen om samen met u de vloer uit te kiezen die past bij uw bedrijf.