Uw expert voor uw bedrijfsvloer

Heeft u een bedrijf in Moeskroen en zoekt u een echte expert om u te helpen bij de bedrijfsvloer? Dan bent u bij SMIT bedrijfsvloeren aan het juiste adres. Wij leveren diverse hoogwaardige alternatieven als u op zoek bent naar een PU vloer of epoxyvloeren. Met een vloersysteem van ons bent u er zeker van dat u de vloer heeft die helemaal past bij de werkzaamheden van uw eigen bedrijf.

Voor ieder bedrijf een passende vloer

SMIT bedrijfsvloeren legt vrijwel alleen maar vloeren aan voor bedrijven. In de jaren dat wij dit doen zijn wij uitgegroeid tot een echte expert in het aanleggen van diverse industrievloeren. Zo kunt u bij ons o.a. terecht voor betrouwbare coatingvloeren en slijtvaste acrylaatvloeren. Met al onze ervaring weten wij ook meteen welke vloer het meest geschikt is voor uw bedrijf in Moeskroen. Wij kunnen bij u langskomen in Moeskroen en samen met u de vloer uitkiezen die het beste past bij uw bedrijf.

Slijtvast en flexibel

Vloeren van acrylaat blinken uit in hun flexibiliteit en slijtvastheid. Deze betonvloeren zijn geschikt voor een bedrijfshal maar ook voor bijvoorbeeld uw school in Moeskroen.

Met onze acrylaatvloeren bent u voorzien van een sterke vloer die jarenlang meegaat. De vloer kan relatief eenvoudig aangelegd worden en biedt zekerheid dat de vloer strak, egaal en netjes afgewerkt is. Wij bieden op dit gebied uitstekende oplossingen waar u wellicht niet direct aan gedacht heeft.

Moeskroen

Vloeren van kunsthars in vele soorten

SMIT bedrijfsvloeren is een echte specialist in Moeskroen voor allerlei vloersystemen. Wij leveren de PU vloer zoals u die wenst en kunnen de epoxy vloer aanleggen waar u jaren mee verder kunt. Onze epoxyvloeren zijn sterk, slijtvast, gemakkelijk te onderhouden en kunnen in elke RAL kleur geleverd worden.

Maak een vrijblijvende afspraak met ons

Wilt u dat wij bij u langskomen in Moeskroen om de mogelijkheden door te nemen voor de aanleg van uw vloer? Dat doen wij graag. Wij kunnen tijdens het bezoek bij u in Moeskroen uitleggen wat de voordelen van elke vloer is zodat u de vloer krijgt die helemaal past bij de werkzaamheden van uw bedrijf.