Een topklasse vloer voor uw bedrijf

Heeft u plannen voor uw nieuwe bedrijf in Tongeren en heeft u een topklasse vloer nodig die duurzaam is en binnen uw budget blijft? Neem dan contact op met SMIT bedrijfsvloeren voor de beste vloeroplossingen. Wij bieden geschikte oplossingen als u op zoek bent naar epoxyvloeren, acrylaatvloeren of coatingvloeren.

Specialist voor bedrijfsvloeren

SMIT bedrijfsvloeren is een ervaren specialist in het aanleggen van de beste bedrijfsvloeren. Wij leveren vloersystemen die tegen een stootje kunnen en afgewerkt kunnen worden op maat. Wanneer u een epoxy vloer laat aanleggen in uw bedrijf in Tongeren dan kunnen wij deze afwerken in diverse kleuren.

De beste vloeren van kunsthars

Heeft een voorkeur voor kunstharsvloeren in Tongeren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.Wij leveren deze vloeren in diverse uitvoeringen en kunnen de epoxyvloer ook afwerken in een RAL kleur van uw keuze.

SMIT bedrijfsvloeren levert ook een PU vloer in Tongeren wanneer uw voorkeur daarnaar uitgaat. Met een epoxy vloer van ons bent u zeker van een slijtvaste grond die jarenlang mee zal gaan.

Tongeren

Neem contact op voor een scherpe offerte

Wij maken er geen probleem van om naar u toe te komen in Tongeren om u uit te leggen wat wij allemaal kunnen leveren. Wij kunnen u de beste offerte geven voor allerlei industrievloeren die de jaren met gemak zullen doorstaan en geven duidelijk advies welke vloer voor u het meest geschikt is.