Slijtvaste vloeren voor elk bedrijf

Is de vloer van uw bedrijf in Turnhout toe aan een opknapbeurt of heeft u een nieuw bedrijf geopend in Turnhout en moet deze voorzien worden van een ondervloer die geheel naar uw wens is? Dan is SMIT bedrijfsvloeren het bedrijf dat u zoekt. Wij leggen de epoxy vloer aan van uw keuze of bieden een passende alternatieve oplossing als u op zoek bent naar sterke betonvloer.

Bedrijfsvloeren expert

Wanneer u met SMIT bedrijfsvloeren in zee gaat dan heeft u de beschikking over een echte expert die alles weet van bedrijfsvloeren. Wij weten alles van epoxyvloerengietvloeren, coatingvloeren en andere kunstharsen zoals een PU vloer. Wij leveren niet ieder vloersysteem, maar kunnen u wel het beste van het beste en garanderen. Wij komen graag bij u langs in Turnhout om u uit te leggen wat de mogelijkheden zijn met onze industrievloeren.

Turnhout

Kunstharsvloer op maat geleverd

Wij leveren diverse soorten kunstharsvloeren, epoxyvloeren en acrylaatvloeren. Deze vloeren zijn sterk, slijtvast, zijn snel in gebruik te nemen na het aanleggen en kunnen geleverd worden in elke gewenste RAL kleur.

Maak contact voor een offerte

SMIT bedrijfsvloeren komt graag bij u langs in Turnhout om samen met u de mogelijkheden door te nemen. U krijgt dan van ons een offerte voor uw vloer die zich met de beste aanbiedingen kan meten. Wij kunnen de  vloer leveren zoals u die wenst voor uw bedrijf in Turnhout.