Uw bedrijf voorzien van een nette vloer

Bent u als bedrijf in Vilvoorde op zoek naar een specialist die een nette vloer in uw eigen bedrijf kan aanleggen? Neem dan contact op met SMIT bedrijfsvloeren. Wij leveren geschikte oplossingen als u op zoek bent naar vloeren zoals kunstharsvloeren, coatingvloeren, en epoxyvloeren. Onze medewerkers staan voor u klaar in Vilvoorde om de beste vloer aan te leggen in uw bedrijf die slijtvast is als u dat wenst en die van een antislip laag is voorzien wanneer dat noodzakelijk is.

De expert op het gebied van bedrijfsvloeren

SMIT bedrijfsvloeren is niet zomaar een bedrijf dat vloeren aanlegt. Wij zijn een echte specialist in het aanleggen van bedrijfsvloeren. Zoekt u een epoxy vloer van de allerbeste kwaliteit en moet deze voorzien worden van kleuren om delen van uw bedrijfsvloer aan te merken? Wij zorgen ervoor dat dit in orde komt.

Vele soorten vloeren mogelijk

Kunstharsvloeren zijn erg in trek bij bedrijven omdat ze veel voordelen bieden. Wij kunnen deze vloeren leveren in Vilvoorde in diverse soorten zoals een epoxy vloer of een PU vloer. Deze gietvloeren zijn slijtvast, gemakkelijk in onderhoud en kunnen vrij snel aangelegd worden.

De juiste vloer voor uw bedrijf

SMIT bedrijfsvloeren levert ook advies als het gaat om acrylaatvloeren. Deze vloeren zijn geschikt voor een vloer die slijtvast moet zijn en gemakkelijk in onderhoud moet zijn. Wij kunnen uw eigen bedrijf in Vilvoorde voorzien van een uitermate geschikt alternatief als u op zoek bent naar zo’n vloer. Het aanbrengen van onze industrievloeren is bij vrijwel elk bedrijf mogelijk en de belasting van deze vloeren is uitstekend te noemen.

Meer informatie

Zoekt u een echte specialist voor het aanleggen van een bedrijfsvloer in uw eigen bedrijf in Vilvoorde? Neem dan contact op met ons voor een afspraak. Wij komen graag bij u langs in Vilvoorde om alle mogelijkheden uit te leggen.

Vilvoorde