De beste vloeren voor bedrijf en woning

Heeft u een bedrijf in Waregem waarvoor u op zoek bent naar een geschikte vloer, die helemaal is afgestemd op de werkzaamheden bij u op de werkvloer? Neem dan contact op met SMIT bedrijfsvloeren. Wij leveren diverse vloeren, maar bieden ook praktische oplossingen als u op zoek bent naar betonvloeren, epoxyvloeren, acrylaatvloeren of speciale vloeren van kunsthars. Wij zijn al vele jaren specialist in het leveren van talloze vloeren en weten voor veel industrieën en bedrijven de juiste vloer te leggen.

De specialist in bedrijfsvloeren

SMIT bedrijfsvloeren is een echte specialist in Waregem in het verzorgen van de beste bedrijfsvloeren. Ons team weet exact aan welke eisen een vloer moet voldoen om deze geschikt te maken voor elke bedrijfstak. Heeft u een bedrijfsvloer nodig met een anti slip laag? Wij kunnen epoxyvloeren leveren waar een slippartij minimaal zal zijn. Wij kunnen zo’n epoxy vloer ook voorzien van kleuren.

Vloeren van de allerhoogste kwaliteit

SMIT bedrijfsvloeren levert verschillende kunstharsvloeren zoals epoxy vloeren van de allerhoogste kwaliteit. Dit zijn gietvloeren waarmee u een ondergrond  krijgt van een zeer hoge kwaliteit met een hoge slijtvastheid. Speciale anti slip lagen zijn ook mogelijk. Wij leveren de PU vloer en epoxy vloer die beide hun voordelen hebben. Heeft u uw bedrijf in Waregem dan bent u bij ons altijd aan het juiste adres voor de beste bedrijfsvloer van kunsthars.

Goede vloeren voor bedrijven

Wij bieden ook speciale vloeren als alternatief voor beton in Waregem. Beton gieten is namelijk niet altijd nodig. Zo kunt u bij ons terecht voor betrouwbare coatingvloeren die jarenlang mee zullen gaan. We hebben een ruim assortiment aan industrievloeren en hebben zo voor elk bedrijf de juiste vloer.

Neem contact met ons op

Zoekt u een echte specialist in de buurt van Waregem voor uw bedrijfsvloer? Neem dan contact op met SMIT bedrijfsvloeren. Wij kunnen de bedrijfsvloer bij u aanleggen wanneer u zoekt naar een nieuwe vloer voor uw bedrijf. Wij komen graag bij u langs in Waregem om samen met u de vloer uit te zoeken voor uw bedrijf.

Waregem