Onze industrievloeren bieden uw bedrijf optimale bescherming voor personeel, milieu en de ondergrond. Ze zijn ideaal voor ieder industrieel bedrijf dat een goede vloer nodig heeft.

Smit Bedrijfsvloeren heeft uitgebreide en jarenlange ervaring in het maken van dit soort vloeren, dus u kunt  bij ons rekenen op de hoogste kwaliteit!

Eigenschappen industrievloer

Onze industrievloeren zijn vloeistofdicht en zeer goed bestand tegen veel chemicaliën en olie. Zo voorkomt u bodemvervuiling en is het reinigen van de vloer een stuk gemakkelijker.

In industriële bedrijven wordt natuurlijk veel gebruik gemaakt van heftrucks, palletwagens en andere zware apparatuur. Gelukkig zijn onze vloeren zeer slijt- en stootvast. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de duurzaamheid van onze vloeren.

Onze vloeren voldoen uiteraard aan de eisen die worden gesteld in bepaalde industrieën zoals HACCP en halal certificatie. Bovendien zijn ze ook veilig voor u en uw werknemers door het aanbrengen van antislipkorrels indien nodig. Dit kan in verschillende niveaus, van bijna glad tot zeer ruw. Zo kan men veilig op de vloer werken, ook als deze nat is.

Het aanleggen van een industrievloer

Onze industrievloeren zijn op vrijwel iedere ondergrond aan te brengen. Ook op bestaande vloeren is het vaak mogelijk om ons vloersysteem aan te brengen, waardoor er dus minder voorwerk nodig is.

Het aanleggen van een industrievloer kan in één tot maximaal drie werkdagen, afhankelijk van onder andere de grootte van de vloer.

Ons veel gebruikte industrievloersysteem Duraquartz is als volgt opgebouwd:

 • Vloeistofdicht
 • Uitvoering in glad, licht antislip of grof antislip
 • In 1 dag geplaatst
 • Direct volledig belastbaar
 • HACCP en Halal gecertificeerd
 • Goede chemicaliënbestendigheid
 • Elastisch
 • Scheuroverbruggend
 • Zwaar belastbaar
 • Slijtvast
 • Ronde hygiënische plinten mogelijk
  1. De ondergrond
   Onze vloer kan op vrijwel iedere harde ondergrond worden aangebracht. Denk hierbij aan beton, zandcement, tegels en hout.
  2. Primer
   De primerlaag zorgt voor een optimale en duurzame hechting aan de ondergrond.
  3. Schraaplaag egalisatie
   De egalisatielaag wordt geplaatst wanneer de ondervloer niet geheel vlak is. Bijvoorbeeld bij tegelvoegen, gaten of ongelijke ondergronden.
  4. Slijtlaag
   Deze laag is de zichtbare kleur- en instrooilaag van de vloer.
  5. Toplaag
   De toplaag is een transparante en slijtvaste laag, voorzien van UV- en kleurbescherming.
1. Vloer zonder plint
Indien er geen plintafwerking gewenst is, plaatsen wij de vloer strak en naadloos tegen de wand of het bestaande tegelwerk.

2. Plint onder wand of tegelwerk
We kunnen de holplinten onder uw wand of tegelwerk plaatsen. Laat hiervoor een ruimte van ca. 5-7cm vanaf vloerniveau vrij voor een strakke aansluiting.

3. Plint op wand of tegelwerk
We kunnen ook een plintafwerking maken op een bestaande wand of bestaand tegelwerk. We maken hiervoor gebruik van een kunststof plintprofiel van 3-4mm dik. U dient dit profiel na 1 dag af te kitten.

Onze vloersystemen zijn niet gevoelig voor hoge pH-waarden. Bij gebruik van alcoholen kan verkleuring (wit) of aantasting van de vloer plaatsvinden. Bij gebruik van hogedruk / stoomreiniger mag de druk niet hoger zijn dan 50 bar en de maximum temperatuur van het water 50°C.

Geschikte reinigingsmiddelen, materialen en machines
Bij SchoonmaakDiscount.nl kunt u alle geschikte middelen en materialen bestellen. Ook voor advies helpen ze u graag verder.
Op al onze vloeren krijgt u standaard de garantie van 5 jaar
Wij werken met materialen van gerenommeerde leveranciers die jarenlange ervaring hebben in de productie van kunstharsen.

Wij zijn aangesloten bij Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven (NOA)
De NOA-Afbouwgarantie is in het leven geroepen doordat zowel de zakelijke als de particuliere markt voor de afbouw van grote betekenis is. Daarbij moeten de afbouwbedrijven zich realiseren dat de klant goede kwaliteit van product en dienst verlangt, maar ook verdient! Met de afbouwgarantie weten onze klanten zeker dat ze kunnen rekenen op goede kwaliteit.

De prijs van industrievloeren

De prijzen van industrievloeren zijn afhankelijk van een aantal onderdelen. Zo is de prijs afhankelijk van het vloeroppervlak, het type en de staat van de ondervloer en van de voorbereidingen die eventueel al zijn getroffen. Voor een prijsindicatie op maat kunt u gerust een offerte aanvragen via ons contactformulier. Uiteraard kunt u ons ook via onze contactgegevens bereiken. Wij staan u graag te woord.