Parkeergaragevloeren voor ieder parkeerdek

De vloersystemen die wij hebben ontwikkeld voor parkeergarages zijn geschikt voor ieder parkeerdek. Deze parkeergaragevloeren zijn zeer flexibel, bestand tegen scheuren en volledig vloeistofdicht. Mocht een waterdichting vereist zijn of mocht de werking van de vloer opgevangen moeten worden, dan kunnen wij een speciale membraan aanleggen met een KIWA keur.

Eigenschappen van onze garagevloeren

Het vloersysteem dat wij gebruiken kenmerkt zich door elastisch, scheuroverbruggend, waterdicht, slijtvast en uv-bestendig te zijn. Het is mogelijk het systeem binnen of buiten te plaatsen. Elke laag is na 60 minuten al regenbestendig en het systeem is te plaatsen tussen temperaturen van -5 tot 30 graden Celsius. Het systeem is toe te passen op veel verschillende ondergronden, zoals bijvoorbeeld beton, asfalt en metaal.

Wij kunnen parkeergaragevloeren in bijna alle RAL-kleuren of gemengde kleuren. Uiteraard kunnen wij ook belijning en andere markeringen aanbrengen op de vloer.

Onze vloeren beschermen ook het onderliggende materiaal erg goed. Zeker gewapend beton is zeer gevoelig voor invloeden zoals water, en bijvoorbeeld strooizout en uitlaatgassen. Door de beschermende laag die onze vloer vormt blijft uw parkeergarage dus veel langer vrij van duur onderhoud of vervanging.

Het aanleggen van uw parkeergaragevloer

Een parkeergaragevloer wordt door ons eerst zorgvuldig geïnspecteerd. Na deze inspectie wordt de garagevloer mechanisch voorbereid door de vloer stofarm te kogelstralen of te frezen. Hierna wordt door ons een primer en een membraan geplaatst. Tot slot wordt de gietvloer met de twee toplagen aangebracht. Hiermee komt de dikte van het volledige systeem op gemiddeld zo’n vijf millimeter.

Een snelle en complete service

Als u er voor kies om uw parkeergaragevloer te laten aanleggen door SMIT vloersystemen, dan kunt u er van op aan dat u krijgt wat u wilt. Door onze vele jaren ervaring met het ontwikkelen en aanleggen van parkeergaragevloeren, zijn wij in staat om flexibel in te spelen op uw wensen en mee te denken naar effectieve oplossingen. Zo bieden wij onze klanten een snelle en complete service die u van een vloerspecialist mag verwachten.

Ontvang een offerte op maat

Maak kennis met onze organisatie en laat de vloer voor uw parkeergarage aanleggen door onze experts. U kunt ons bereiken via de contactgegevens en via het contactformulier voor meer informatie, advies en een gedetailleerde offerte op maat. Reageer vandaag nog en ervaar het gemak.

 • Vloeistofdicht
 • Uitvoering in glad, licht antislip of grof antislip
 • In 1 dag geplaatst
 • Direct volledig belastbaar
 • HACCP en Halal gecertificeerd
 • Goede chemicaliënbestendigheid
 • Elastisch
 • Scheuroverbruggend
 • Zwaar belastbaar
 • Slijtvast
 • Ronde hygiënische plinten mogelijk
  1. De ondergrond
   Onze vloer kan op vrijwel iedere harde ondergrond worden aangebracht. Denk hierbij aan beton, zandcement, tegels en hout.
  2. Primer
   De primerlaag zorgt voor een optimale en duurzame hechting aan de ondergrond.
  3. Schraaplaag egalisatie
   De egalisatielaag wordt geplaatst wanneer de ondervloer niet geheel vlak is. Bijvoorbeeld bij tegelvoegen, gaten of ongelijke ondergronden.
  4. Slijtlaag
   Deze laag is de zichtbare kleur- en instrooilaag van de vloer.
  5. Toplaag
   De toplaag is een transparante en slijtvaste laag, voorzien van UV- en kleurbescherming.
1. Vloer zonder plint
Indien er geen plintafwerking gewenst is, plaatsen wij de vloer strak en naadloos tegen de wand of het bestaande tegelwerk.

2. Plint onder wand of tegelwerk
We kunnen de holplinten onder uw wand of tegelwerk plaatsen. Laat hiervoor een ruimte van ca. 5-7cm vanaf vloerniveau vrij voor een strakke aansluiting.

3. Plint op wand of tegelwerk
We kunnen ook een plintafwerking maken op een bestaande wand of bestaand tegelwerk. We maken hiervoor gebruik van een kunststof plintprofiel van 3-4mm dik. U dient dit profiel na 1 dag af te kitten.

Onze vloersystemen zijn niet gevoelig voor hoge pH-waarden. Bij gebruik van alcoholen kan verkleuring (wit) of aantasting van de vloer plaatsvinden. Bij gebruik van hogedruk / stoomreiniger mag de druk niet hoger zijn dan 50 bar en de maximum temperatuur van het water 50°C.

Geschikte reinigingsmiddelen, materialen en machines
Bij SchoonmaakDiscount.nl kunt u alle geschikte middelen en materialen bestellen. Ook voor advies helpen ze u graag verder.
Op al onze vloeren krijgt u standaard de garantie van 5 jaar
Wij werken met materialen van gerenommeerde leveranciers die jarenlange ervaring hebben in de productie van kunstharsen.

Wij zijn aangesloten bij Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven (NOA)
De NOA-Afbouwgarantie is in het leven geroepen doordat zowel de zakelijke als de particuliere markt voor de afbouw van grote betekenis is. Daarbij moeten de afbouwbedrijven zich realiseren dat de klant goede kwaliteit van product en dienst verlangt, maar ook verdient! Met de afbouwgarantie weten onze klanten zeker dat ze kunnen rekenen op goede kwaliteit.