Vloeren geschikt voor iedere slagerij

Een slagerijvloer van SMIT vloersystemen bestaat uit kunststof (acrylaat) en is uitermate geschikt voor iedere slagerij. Bovendien bieden onze slagerijvloeren ontzettend veel voordelen ten opzichte van alternatieve vloerafwerkingen. Zo zijn onze vloersystemen naadloos, stijlvast en zeer snel aan te leggen. Onze slagerijvloeren zijn bovendien in vele kleuren beschikbaar en volledig HACCP & Halal gecertificeerd.

DuraQuartz Slagerijvloeren

Voor uw slagerij heeft u een vloer nodig die aan alle hygiënische eisen voldoet. Onze vloeren zijn waterdicht, naadloos en worden vaak geleverd met holle plinten waardoor de vloer iets tegen de muur oploopt. Door deze combinatie van eigenschappen is het dus zeer eenvoudig om de vloer hygiënisch te reinigen. Ook is het geen probleem om certificatie voor o.a. HACCP en Halal te krijgen, zodat u aan eisen van klanten en wetgeving kan voldoen.

De vloer is ook zeer bestendig tegen intensief gebruik en het rondrijden van karren en dergelijke. Dit acrylaat vloersysteem wordt namelijk ook al jaren in vele andere bedrijven gebruikt waar misschien nog wel hogere eisen worden gesteld aan de vloer. U kunt er dus vanuit gaan dat onze vloeren zeer sterk en slijtvast zijn. Onze vloeren bewijzen zich al tientallen jaren bij honderden bedrijven.

U kunt een DuraQuartzvloer in vele kleuren krijgen, zodat het goed past in uw slagerij (zeker als dit een winkel is, is de uitstraling uiteraard zeer belangrijk). Ook de antislip is aan te passen voor uw gebruik, van lichte antislip tot zeer sterk. Zo bent u en uw personeel beschermd tegen uitglijden op een gladde vloer.

Wij plaatsen een slagerijvloer vaak binnen één dag, en de vloer is twee uur na te zijn aangebracht al volledig belastbaar. Zo verliest uw bedrijf nauwelijks kostbare tijd!

Lees hieronder meer over ons unieke DuraQuartz-systeem:

 • Vloeistofdicht
 • Uitvoering in glad, licht antislip of grof antislip
 • In 1 dag geplaatst
 • Direct volledig belastbaar
 • HACCP en Halal gecertificeerd
 • Goede chemicaliënbestendigheid
 • Elastisch
 • Scheuroverbruggend
 • Zwaar belastbaar
 • Slijtvast
 • Ronde hygiënische plinten mogelijk
  1. De ondergrond
   Onze vloer kan op vrijwel iedere harde ondergrond worden aangebracht. Denk hierbij aan beton, zandcement, tegels en hout.
  2. Primer
   De primerlaag zorgt voor een optimale en duurzame hechting aan de ondergrond.
  3. Schraaplaag egalisatie
   De egalisatielaag wordt geplaatst wanneer de ondervloer niet geheel vlak is. Bijvoorbeeld bij tegelvoegen, gaten of ongelijke ondergronden.
  4. Slijtlaag
   Deze laag is de zichtbare kleur- en instrooilaag van de vloer.
  5. Toplaag
   De toplaag is een transparante en slijtvaste laag, voorzien van UV- en kleurbescherming.
1. Vloer zonder plint
Indien er geen plintafwerking gewenst is, plaatsen wij de vloer strak en naadloos tegen de wand of het bestaande tegelwerk.

2. Plint onder wand of tegelwerk
We kunnen de holplinten onder uw wand of tegelwerk plaatsen. Laat hiervoor een ruimte van ca. 5-7cm vanaf vloerniveau vrij voor een strakke aansluiting.

3. Plint op wand of tegelwerk
We kunnen ook een plintafwerking maken op een bestaande wand of bestaand tegelwerk. We maken hiervoor gebruik van een kunststof plintprofiel van 3-4mm dik. U dient dit profiel na 1 dag af te kitten.

Onze vloersystemen zijn niet gevoelig voor hoge pH-waarden. Bij gebruik van alcoholen kan verkleuring (wit) of aantasting van de vloer plaatsvinden. Bij gebruik van hogedruk / stoomreiniger mag de druk niet hoger zijn dan 50 bar en de maximum temperatuur van het water 50°C.

Geschikte reinigingsmiddelen, materialen en machines
Bij SchoonmaakDiscount.nl kunt u alle geschikte middelen en materialen bestellen. Ook voor advies helpen ze u graag verder.
Op al onze vloeren krijgt u standaard de garantie van 5 jaar
Wij werken met materialen van gerenommeerde leveranciers die jarenlange ervaring hebben in de productie van kunstharsen.

Wij zijn aangesloten bij Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven (NOA)
De NOA-Afbouwgarantie is in het leven geroepen doordat zowel de zakelijke als de particuliere markt voor de afbouw van grote betekenis is. Daarbij moeten de afbouwbedrijven zich realiseren dat de klant goede kwaliteit van product en dienst verlangt, maar ook verdient! Met de afbouwgarantie weten onze klanten zeker dat ze kunnen rekenen op goede kwaliteit.