Naadloze, slijtvaste werkplaatsvloeren in één dag

Als u op zoek bent naar een vloer voor uw werkplaats, dan bent u bij SMIT vloersystemen aan het juiste adres. Wij zijn in staat om een kunststof werkplaatsvloer te verzorgen die uitermate geschikt is voor uw bedrijf, het maakt niet uit in welke industrie u zit. Wij hebben ervaring met het maken van vloeren voor bijna iedere branche, waaronder vele bedrijven in de voedingsverwerkende industrie, magazijnen waar met zware heftrucks wordt gereden en autogarages.

Onze vloeren zijn uiteraard zeer veilig. Ze zijn vloeistofdicht, waardoor u aan mileueisen kan voldoen en waardoor de vloer goed schoon te houden is. Ook is er de mogelijkheid om een antisliplaag aan te brengen zodat de vloer ook als deze nat wordt geen gevaar oplevert voor uw personeel.

De aanleg van uw werkplaatsvloer

Het aanbrengen van een werkplaatsvloer kan binnen één dag gebeuren bij vloeren tot 1500m2. Hierbij zorgen wij er allereerst voor dat wij de ondervloer grondig hebben geïnspecteerd en stof- en vetvrij hebben gemaakt alvorens wij starten met het aanbrengen van de primer op de vloer. Bij grote oneffenheden in de ondervloer is het doorgaans noodzakelijk om de vloer eerst te egaliseren. Dan kunnen wij de vloer aanbrengen, eventueel ingestrooid met antislipkorrels. 2 uur na het aanbrengen van de laatste laag van de vloer is de vloer volledig belastbaar, waardoor u dus weer snel aan de slag kunt.

 • Vloeistofdicht
 • Uitvoering in glad, licht antislip of grof antislip
 • In 1 dag geplaatst
 • Direct volledig belastbaar
 • HACCP en Halal gecertificeerd
 • Goede chemicaliënbestendigheid
 • Elastisch
 • Scheuroverbruggend
 • Zwaar belastbaar
 • Slijtvast
 • Ronde hygiënische plinten mogelijk
  1. De ondergrond
   Onze vloer kan op vrijwel iedere harde ondergrond worden aangebracht. Denk hierbij aan beton, zandcement, tegels en hout.
  2. Primer
   De primerlaag zorgt voor een optimale en duurzame hechting aan de ondergrond.
  3. Schraaplaag egalisatie
   De egalisatielaag wordt geplaatst wanneer de ondervloer niet geheel vlak is. Bijvoorbeeld bij tegelvoegen, gaten of ongelijke ondergronden.
  4. Slijtlaag
   Deze laag is de zichtbare kleur- en instrooilaag van de vloer.
  5. Toplaag
   De toplaag is een transparante en slijtvaste laag, voorzien van UV- en kleurbescherming.
1. Vloer zonder plint
Indien er geen plintafwerking gewenst is, plaatsen wij de vloer strak en naadloos tegen de wand of het bestaande tegelwerk.

2. Plint onder wand of tegelwerk
We kunnen de holplinten onder uw wand of tegelwerk plaatsen. Laat hiervoor een ruimte van ca. 5-7cm vanaf vloerniveau vrij voor een strakke aansluiting.

3. Plint op wand of tegelwerk
We kunnen ook een plintafwerking maken op een bestaande wand of bestaand tegelwerk. We maken hiervoor gebruik van een kunststof plintprofiel van 3-4mm dik. U dient dit profiel na 1 dag af te kitten.

Onze vloersystemen zijn niet gevoelig voor hoge pH-waarden. Bij gebruik van alcoholen kan verkleuring (wit) of aantasting van de vloer plaatsvinden. Bij gebruik van hogedruk / stoomreiniger mag de druk niet hoger zijn dan 50 bar en de maximum temperatuur van het water 50°C.

Geschikte reinigingsmiddelen, materialen en machines
Bij SchoonmaakDiscount.nl kunt u alle geschikte middelen en materialen bestellen. Ook voor advies helpen ze u graag verder.
Op al onze vloeren krijgt u standaard de garantie van 5 jaar
Wij werken met materialen van gerenommeerde leveranciers die jarenlange ervaring hebben in de productie van kunstharsen.

Wij zijn aangesloten bij Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven (NOA)
De NOA-Afbouwgarantie is in het leven geroepen doordat zowel de zakelijke als de particuliere markt voor de afbouw van grote betekenis is. Daarbij moeten de afbouwbedrijven zich realiseren dat de klant goede kwaliteit van product en dienst verlangt, maar ook verdient! Met de afbouwgarantie weten onze klanten zeker dat ze kunnen rekenen op goede kwaliteit.

Krijg een duidelijk beeld van de mogelijkheden

Als u interesse heeft in een werkplaatsvloer en graag wilt weten wat de productie en aanleg daarvan bij ons kost, dan kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Hierin zullen wij alle kosten zo nauwkeurig mogelijk specificeren, zodat u een duidelijk beeld heeft van wat wij voor u kunnen betekenen.