Bij SMIT bedrijfsvloeren bent u aan het juiste adres voor industriële en decoratieve kunststofvloeren. Al deze vloeren zijn van zeer hoge kwaliteit en worden door ons met veel zorg en aandacht geleverd en aangelegd. Zo kunt u bij ons terecht voor troffelvloeren, epoxy coatings, epoxy gietvloeren, PU gietvloeren, en PU industrie mortels.

Troffelvloeren zijn opgebouwd uit kwartskorrels, oplosmiddelvrije epoxyharsen en toeslagstoffen. Onze troffelvloer heeft een dikte die varieert van 3 tot 10 mm. De kwartskorrels die we gebruiken zijn hoogwaardig gepigmenteerd en geven de vloer een mooie uitstraling.

Onze Epoxy coating vloerenxystemen bestaan uit twee of drie lagen, waarbij het mogelijk is om een antislip laag aan te brengen. De coatingvloer heeft een dunnere laagdikte dan bijvoorbeeld een gietvloer.

Epoxyvloeren zijn naadloze vloeren voor elk soort gebouw. Epoxyvloeren zijn gemaakt van kunsthars. Daar waar 50 jaar geleden de Epoxyvloer bedoeld was voor vloeren in fabriekshallen en loodsen, worden deze vloeren steeds meer in andere toepassingen gebruikt.

Polyurethaanvloeren of PU vloeren zijn elastische gietvloeren en zijn kleurvast. Een gietvloer van polyurethaan is daardoor licht scheur overbruggend. PU gietvloeren worden vaak gebruikt voor vloeren waarbij een speciaal design wordt toegepast als betonlook.

Een duurzame industrievloer met een hoge chemische weerstand, hittebestendig en zwaar belastbaar. Onze Monopur Industry Mortelvloer is geschikt voor productieruimtes met een zware belasting, of als hittebestendige vloerafwerking.