Verschillende soorten vloeren

Wanneer u op zoek bent naar een industriële en decoratieve kunststofvloer voor uw bedrijf dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt kiezen uit allerlei soorten bedrijfsvloeren wanneer u bij ons een vloer koopt voor uw bedrijf. Zo leveren en leggen we o.a. acrylaat-, coating-, epoxy-, troffelvloeren.

Toepassing en onderhoud

Wanneer u een bedrijfsvloer van ons heeft bent u er zeker van dat deze bestand is tegen oliën en chemicaliën, daarnaast is de vloer ook vloeistofdicht. We hebben voor vele verschillende sectoren geschikte vloeren, zo hebben we o.a. bedrijfsvloeren voor slagerijen, bakkerijen, winkels, parkeergarages en werkplaatsen. Doordat wij gebruik maken van naadloze en gladde vloeren zijn ze eenvoudig te onderhouden en te reinigen.

Vloeren die tegen een stootje kunnen

Bedrijfsvloeren krijgen vaak heel wat te verduren, temperatuurswisselingen, vochtigheid, heftrucks en schoonmaakmiddelen kunnen de vloer aantasten. De bedrijfsvloeren van SMIT vloersystemen zijn van hoge kwaliteit en zijn gaan vele jaren mee. Extreme en intensieve belasting vormen geen probleem voor onze vloeren.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over onze bedrijfsvloeren en alle mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Vul het contactformulier in en we reageren zo spoedig mogelijk. Wanneer u graag een vrijblijvende offerte wilt aanvragen is dat natuurlijk ook mogelijk.

bedrijfsvloeren