Naadloos en vloeistofdicht

Geschikt voor binnen en buiten

In 1 dag geplaatst en belastbaar!

DuraQuartz is een industriële naadloze vloer op basis van acrylaat met unieke eigenschappen, die zich de afgelopen 30 jaar bewezen heeft als een betrouwbare kunststofvloer. Deze bekendheid is te danken aan het feit dat de DuraQuartz vloer flexibel en slijtvast is en bestand tegen een groot aantal chemicaliën.

Voor wie is deze vloer?

Onze acrylaatvloeren zijn geschikt voor verschillende branches. Zo liggen onze vloeren o.a. in slagerijen, keukens, horecabedrijven, supermarkten, werkplaatsen, garages en metaalbedrijven. Zowel binnen als buiten kunt u vertrouwen op de kwaliteit van onze vloer van acrylaat.

Acrylaatvloeren kunnen wij voor u plaatsen zonder dat we daarbij uw werk onderbreken. De vloeren kunnen wij namelijk tijdens de weekenden, ’s nachts of gedurende vakanties plaatsen indien wenselijk. De acrylaatvloer is 2 uur na plaatsing al volledig belastbaar, zo kunt u snel weer aan het werk.

Mogelijkheden antislip

Wij kunnen onze DuraQuartz troffelvloeren aanbrengen met een antislip laag van glad tot grof antislip. Dat is een groot voordeel, want iedere werkruimte heeft een andere antislipbehoefte. Wij hebben jarenlange ervaring in de voeding en industrie, en kunnen in overleg met u de juiste antislipgraad afstemmen.

 • Vloeistofdicht
 • Uitvoering in glad, licht antislip of grof antislip
 • In 1 dag geplaatst
 • Direct volledig belastbaar
 • HACCP en Halal gecertificeerd
 • Goede chemicaliënbestendigheid
 • Elastisch
 • Scheuroverbruggend
 • Zwaar belastbaar
 • Slijtvast
 • Ronde hygiënische plinten mogelijk
  1. De ondergrond
   Onze vloer kan op vrijwel iedere harde ondergrond worden aangebracht. Denk hierbij aan beton, zandcement, tegels en hout.
  2. Primer
   De primerlaag zorgt voor een optimale en duurzame hechting aan de ondergrond.
  3. Schraaplaag egalisatie
   De egalisatielaag wordt geplaatst wanneer de ondervloer niet geheel vlak is. Bijvoorbeeld bij tegelvoegen, gaten of ongelijke ondergronden.
  4. Slijtlaag
   Deze laag is de zichtbare kleur- en instrooilaag van de vloer.
  5. Toplaag
   De toplaag is een transparante en slijtvaste laag, voorzien van UV- en kleurbescherming.
1. Vloer zonder plint
Indien er geen plintafwerking gewenst is, plaatsen wij de vloer strak en naadloos tegen de wand of het bestaande tegelwerk.

2. Plint onder wand of tegelwerk
We kunnen de holplinten onder uw wand of tegelwerk plaatsen. Laat hiervoor een ruimte van ca. 5-7cm vanaf vloerniveau vrij voor een strakke aansluiting.

3. Plint op wand of tegelwerk
We kunnen ook een plintafwerking maken op een bestaande wand of bestaand tegelwerk. We maken hiervoor gebruik van een kunststof plintprofiel van 3-4mm dik. U dient dit profiel na 1 dag af te kitten.

Onze vloersystemen zijn niet gevoelig voor hoge pH-waarden. Bij gebruik van alcoholen kan verkleuring (wit) of aantasting van de vloer plaatsvinden. Bij gebruik van hogedruk / stoomreiniger mag de druk niet hoger zijn dan 50 bar en de maximum temperatuur van het water 50°C.

Geschikte reinigingsmiddelen, materialen en machines
Bij SchoonmaakDiscount.nl kunt u alle geschikte middelen en materialen bestellen. Ook voor advies helpen ze u graag verder.
Op al onze vloeren krijgt u standaard de garantie van 5 jaar
Wij werken met materialen van gerenommeerde leveranciers die jarenlange ervaring hebben in de productie van kunstharsen.

Wij zijn aangesloten bij Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven (NOA)
De NOA-Afbouwgarantie is in het leven geroepen doordat zowel de zakelijke als de particuliere markt voor de afbouw van grote betekenis is. Daarbij moeten de afbouwbedrijven zich realiseren dat de klant goede kwaliteit van product en dienst verlangt, maar ook verdient! Met de afbouwgarantie weten onze klanten zeker dat ze kunnen rekenen op goede kwaliteit.

Plaatsen van sanitaire holplinten

Een ronde hoek, ook wel holplint of sanitaire plint genoemd, zorgt voor extra hygiëne in uw werkomgeving. Door gebruik van holplinten kan er geen vuil in onbereikbare hoeken blijven zitten. Voor sanitaire ruimtes of werkplekken waar hygiëne een belangrijke rol speelt, is een holplint gebruikelijk.

Wij kunnen onze plintafwerking plaatsen in bestaande en nieuwe situaties. Aansluiting op bestaand tegelwerk is mogelijk met gebruik van een plintprofiel. Voor een strakke afwerking in nieuwe situaties plaatsen wij de plinten bij voorkeur met aansluiting onder het tegelwerk.

Systeemdikte DuraQuartz Troffelvloer

Troffelvloeren kunnen volledig afgestemd worden op de plek waar de vloer gelegd wordt. Door de juiste verhoudingen van harsen en vulstoffen te gebruiken kunnen we de vloer structuur meegeven of juist glad maken.

In de meeste gevallen wordt er gekozen voor een systeemdikte van 3-5mm. Dit systeem is geschikt voor een hoge mechanische belasting, zoals heftruck en palletwagens. Indien noodzakelijk kunnen we de systeemdikte aanpassen tot maximaal 8mm dikte, geschikt voor extreem zware mechanische belasting!

Prijzen van onze DuraQuartz Troffelvloer

De prijzen van ons DuraQuartz systeem zijn afhankelijk van een aantal factoren zoals; huidige ondervloer, de bewerkelijkheid en bereikbaarheid van de ruimtes en het oppervlakte dat gedaan moet worden. Voor een juiste prijs komen wij graag vrijblijvend bij u kijken. Graag willen wij u vragen het onderstaande aanvraagformulier in te vullen, dan maken wij een afspraak op locatie!

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan:

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Aantal m2 vloer

Ondergrond
BetonvloerChape / ZandcementTegelvloerHoutMarmerLinoleumTapijtAnders...

Soort gebouw
BakkerijSlagerijHorecaWinkelKantoorBedrijfspandWerkplaatsParkeergarageWoningAnders...

Extra informatie