Geschikt voor binnen en buiten

Verkrijgbaar in alle RAL kleuren

Naadloos en vloeistofdicht

Wat zijn coatingvloeren?

Coatingvloeren bestaan uit twee of drie lagen, waarbij het mogelijk is om een antislip laag aan te brengen. De coatingvloer heeft een dunnere laagdikte dan bijvoorbeeld een gietvloer. Hierdoor is de vloer qua prijs aantrekkelijk wanneer er minder hoge eisen aan de chemische en mechanische belasting gesteld worden.

Voor wie is deze vloer?

Er zijn verschillende plaatsen waar u een epoxy coatingvloer kunt toepassen. Zo plaatsen wij ons spoxy coatingsysteem op galerijen, balkons, magazijnen en parkeergarages. De vloeren zijn verkrijgbaar in diverse standaardkleuren maar ook in bijna alle denkbare RAL-kleuren.

 

Mogelijkheden antislip

Wij kunnen onze epoxy coating aanbrengen in glad en antislip. In ruimtes waar de vloer vochtig kan worden (garages, balkons, galerijen) is het aan te raden om de coating met een antislipkorrel in te strooien.

Onderhoud

Een mooie vloer wilt u natuurlijk graag mooi houden. Het onderhoud van coatingvloeren is zeer eenvoudig. De vloer neemt geen vuil of vocht op doordat de structuur gesloten is. Dweilen of schrobben met een machine is genoeg om de vloer te reinigen. Op www.schoonmaakdiscount.nl vindt u de juiste producten en schoonmaakadvies.

Systeemdikte Epoxy coatingvloer

Epoxy coating vloeren kunnen volledig afgestemd worden op de plek waar de vloer gelegd wordt. Een epoxy coating is meestal niet dikker dan 1mm. In de meeste gevallen wordt er gekozen voor een epoxy coating van 2 lagen. Een epoxy coating is geschikt voor een hoge mechanische belasting, zoals heftruck en palletwagens. Indien noodzakelijk kunnen wij een extra laag aanbrengen voor een stevigere vloer.

Prijzen van onze Epoxy coatings

De prijzen van onze epoxy coatings zijn afhankelijk van een aantal factoren zoals; huidige ondervloer, het aantal gewenste lagen, de bewerkelijkheid en bereikbaarheid van de ruimtes en het oppervlakte dat gedaan moet worden. Voor een juiste prijs komen wij graag vrijblijvend bij u kijken. Graag willen wij u vragen het onderstaande aanvraagformulier in te vullen, dan maken wij een afspraak op locatie.

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan:

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Aantal m2 vloer

Ondergrond
BetonvloerChape / ZandcementTegelvloerHoutMarmerLinoleumTapijtAnders...

Soort gebouw
BakkerijSlagerijHorecaWinkelKantoorBedrijfspandWerkplaatsParkeergarageWoningAnders...

Extra informatie