Geschikt voor vloerverwarming

Naadloos en vloeistofdicht

Geschikt voor woningen

Een pu vloer of polyurethaanvloer is een naadloze gietvloer van polyurethaanhars die vaak als decoratief alternatief voor een epoxyvloer wordt gebruikt.

Gemaakt van Polyurethaanhars.

Dit is kunstmatig hars dat gelijke eigenschappen heeft als natuurlijk hars. Het hardt snel uit en dankzij zijn elasticiteit is hij scheuroverbruggend, wat hem zeer duurzaam maakt. Het hars heeft geen negatief effect van temperatuurverschillen, zoals krimping of uitzetting, waardoor het ook geschikt is voor buiten.

Voor wie is deze vloer?

Deze vloeren zijn op verschillende plaatsen toepasbaar, denk hierbij aan winkels, kantoren, woningen, enz. In woningen worden ze verkozen boven epoxyvloeren omdat ze elastischer zijn wat ze comfortabeler maakt om over te lopen én minder gevoelig voor scheuren. Bovendien worden ze vaak mooier bevonden dan de epoxy-variant.

Geschikt voor vloerverwarming!

Deze vloeren van polyurethaan zijn, in tegenstelling tot parket, stenen tegels en andere klassieke vloeren, goed geschikt voor vloerverwarming. Deze andere vernoemde vloeren zijn isolerend, waardoor de warmte niet goed tot boven de vloer geraakt. Dit probleem heeft u dus niet met de polyurethaanvloeren vermits deze goed geleiden.

Een kwaliteit pu vloer

De éne polyurethaanvloer is de andere niet, zo zijn er veel kwaliteitsverschillen. Eigenschappen zoals dikte, pigmentpercentage en zuiverheid bepalen de kwaliteit. Voor kwaliteit bent u bij SMIT vloersystemen aan het juiste adres! Zo bent u zeker van een vloer met een lange levensduur.

Voordelen?

  • Polyurethaanvloeren kunnen in alle kleuren en kleurcombinaties gemaakt worden, ze zijn bovendien kleurvast. Uw vloer verkleurt dus nooit. Tevens kunnen ze met een speciaal design of met een betonlook gegoten worden.
  • De vloer is vloeistofdicht. Dus u hebt geen vlekken van intrekkende vloeistoffen.
  • De vloer is plaatsbaar op verschillende ondergronden zoals beton, hout en steen.
  • Mensen die een huismijtallergie hebben, hebben geen last van polyurethaanvloeren door de naadloze vorm van de vloer. Hierdoor kan er dus geen stof blijven tussenliggen.

Vermijd krassen!

Om krassen te voorkomen wordt het aangeraden om vilt onder de poten van stoelen te plaatsen. Andere voorwerpen heft u beter op om te verplaatsen in plaats van ze te verschuiven. Plaats een deurmat aan de deuren en veeg uw schoenzolen proper. Zandkorrels onder uw schoenen kunnen immers ook krassen veroorzaken.

Prijzen van onze PU gietvloeren

De prijzen van ons PU gietvloer systeem zijn afhankelijk van een aantal factoren zoals; huidige ondervloer, de bewerkelijkheid en bereikbaarheid van de ruimtes en het oppervlakte dat gedaan moet worden. Voor een juiste prijs komen wij graag vrijblijvend bij u kijken. Graag willen wij u vragen het onderstaande aanvraagformulier in te vullen, dan maken wij een afspraak op locatie!

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan:

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Aantal m2 vloer

Ondergrond
BetonvloerChape / ZandcementTegelvloerHoutMarmerLinoleumTapijtAnders...

Soort gebouw
BakkerijSlagerijHorecaWinkelKantoorBedrijfspandWerkplaatsParkeergarageWoningAnders...

Extra informatie