Zeer hittebestendig

Zwaar belastbaar

Naadloos systeem

Monopur Industry is een gemodificeerde PU cement Industrievloer. Dit vloersysteem is duurzaam met een hoge chemische weerstand en daardoor zeer geschikt als industrievloer. Daarnaast is Monopur Industry hittebestendig en zwaar belastbaar.

Voor wie is deze vloer?

Onze Monopur Industry Mortelvloer is geschikt voor productieruimtes met een zware belasting, of als hittebestendige vloerafwerking voor de ovens bij bakkerijen. Onze Monopur Industry vloer is een bewezen systeem met talrijke internationale referenties, en keurmerken als EN 13813 en EN 1504-2 CE.

Onze vloer liggen onder andere in werkplaatsen, slachthuizen, de horeca, visindustrie, drankenindustrie, voor de ovens bij bakkerijen, transport carwash, en chemische en farmaceutische industrie.

Mogelijkheden antislip

Wij kunnen onze DuraQuartz troffelvloeren aanbrengen met een antislip laag van glad tot grof antislip. Dat is een groot voordeel, want iedere werkruimte heeft een andere antislipbehoefte. Wij hebben jangenlange ervaring in de voeding en industrie, en kunnen in overleg met u de juiste antislipgraad afstemmen.

Eigenschappen Monopur Industry

  • Kan worden aangebracht op vochtig en nieuw beton (7 dagen oud)
  • Bestand tegen temperaturen van -40 tot +120 C
  • Naadloos en daardoor goed schoon te houden
  • Gemakkelijk te reinigen met chemie en stoom
  • Beloopbaar na 24 uur en volledig belastbaar na 48 uur
  • Stofwerend
  • Resistent tegen een groot aantal verschillende oplosmiddelen en chemicaliën

Systeemdikte Monopur Industry

Onze industrievloer Monopur Industry kan aangebracht worden in een dikte van 5-9mm. Dit systeem is een mengsel van Polyurethaanharsen in combinatie met vulmiddelen van composietmateriaal en kwarts. De juiste systeemdikte voor uw situatie is afhankelijk van de mechanische en chemische belasting en de mate van de temperatuursveranderingen.

De prijs van ons Monopur Industry systeem

We kunnen ons Monopur Industry vloersysteem maken in verschillende diktes en afwerkingen. De prijs per vierkante meter is afhankelijk van een aantal factoren zoals; de dikte, het totaal aantal vierkante meters, de bewerkelijkheid van de ruimtes en de huidige ondervloer. Voor een juiste prijs komen wij graag vrijblijvend bij u kijken. Graag willen wij u vragen het onderstaande aanvraagformulier in te vullen, dan maken wij een afspraak op locatie!

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan:

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Aantal m2 vloer

Ondergrond
BetonvloerChape / ZandcementTegelvloerHoutMarmerLinoleumTapijtAnders...

Soort gebouw
BakkerijSlagerijHorecaWinkelKantoorBedrijfspandWerkplaatsParkeergarageWoningAnders...

Extra informatie