Wat is een troffelvloer?

Vloeren opgebouwd uit kwartskorrels, oplosmiddelvrije epoxyharsen en toeslagstoffen worden troffelvloeren genoemd. Onze troffelvloeren hebben een dikte die varieert van 5 tot 10 mm. De kwartskorrels die we gebruiken zijn hoogwaardig gepigmenteerd en geven de vloer een mooie uitstraling.

Een vloer naar uw wensen

Alle mogelijke kleuren en kleurcombinaties die u wenst kunnen wij leveren. We kunnen de troffelvloer zelfs voorzien van uw logo of een tekst naar keuze zo krijgt u een unieke vloer. Samen met u bepalen we de oppervlakte structuur, mechanische belasting en chemische resistentie van uw vloer. Een troffelvloer gaat gemiddeld 10 tot 15 jaar mee.

Toepassing van de vloer

Troffelvloeren kunnen volledig afgestemd worden op de plek waar de vloer gelegd wordt. Door de juiste verhoudingen van harsen en vulstoffen te gebruiken kunnen we de vloer structuur meegeven of juist glad maken.

Voorbereiding

Een troffelvloer kan op verschillende ondergronden gelegd worden. Het meest ideale scenario zou zijn wanneer u een vormvaste, droge en vetvrije ondergrond heeft. Maar ook op minder vlakke of beschadigde ondervloeren kunnen wij troffelvloeren leggen. Zo maken we op de ruwste ondergronden een mooie, vloeistofdichte, naadloze, slijt- en kras vaste vloer die jarenlang meegaat.

Kies de juiste vloer

Omdat er vele mogelijkheden zijn met troffelvloeren is het aan te raden om alle informatie op een rijtje te zetten. Voor advies kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via het formulier op deze pagina. Wij denken graag met u mee en leveren de vloer die aan uw wensen voldoet.