Vloeren die vloeistof niet doorlaten

We hebben jarenlange ervaring met het aanleggen van vloeistofdichte vloeren. Wij leveren en plaatsen de vloer voor u. Zo liggen onze vloeistofdichte vloeren onder andere in chemische fabriekshallen, wasstraten, keukens, magazijnen, slagerijen, ESD zones en bakkerijen.

Eigenschappen van de vloeren

De vloeren zijn naadloos, in elke kleur verkrijgbaar en kan bestaan uit polyutheraan of epoxy. Hij kan mechanisch zwaar worden belast en ook is hij chemisch resistent. Tevens is de vloer eenvoudig schoon te maken. De toepassing en uw ondergrond bepalen de keuze voor een epoxyvloer of polyuetheraanvloer.

Plaatsen van de vloer

We geven bij het aanleggen van de vloer extra aandacht aan de overgangen en aansluitingen van putten en goten. Om het vocht niet de kans te geven om door te slaan en bescherming te bieden tegen eventuele beschadiging, slijpen we putten en goten rondom in en hakken ze uit. Verdere afwerking kan gebeuren met een holle plint.

Overheidsverplichting

Milieuvriendelijkheid is een belangrijk onderwerp. Als bedrijf krijgt u vaak te maken met milieutechnische voorzieningen. Ter voorkoming van het wegvloeien van chemische stoffen in de bodem is een vloeistofdichte vloer de oplossing. Vanuit de overheid zijn o.a. garages en werkplaatsen verplicht om vloeistofdichte voorzieningen te treffen om bodemvervuiling te voorkomen.

Vrijblijvend advies

Zijn vloeistofdichte vloeren voor u de juiste oplossing? Daar kunt u achter komen door vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij voorzien u van professioneel advies en denken graag met u mee.